تهران ۱۸.۸۵° كمينه ۱۶.۷۹°  بیشینه ۱۸.۹۹°
۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷

 راهی جدید برای تأمین گوشت قرمز

مدیرعامل شرکت تهیه و خوراک دام شعیبیه از رایزنی با شرکت‌های دانش‌بنیان برای بهبود کیفیت خوراک دام تولیدی خبر داد و این افزایش کیفی را گامی مهم برای کاهش هزینه دامپروری‌ها برشمرد.
کد خبر: ۷۱۱۵۵


معاصر- مدیرعامل شرکت تهیه و خوراک دام شعیبیه از رایزنی با شرکت‌های دانش‌بنیان برای بهبود کیفیت خوراک دام تولیدی خبر داد و این افزایش کیفی را گامی مهم برای کاهش هزینه دامپروری‌ها برشمرد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، علی باقری با بیان اقدامات تحقیقاتی این شرکت برای تولید «خوراک دام اقتصادی و به‌صرفه»، گفت، در سال گذشته که مزیّن به سال دانش‌بنیان بود، با تلاش محقّقان نیشکری، محصولی جدید باارزش غذایی بالا و قیمت مناسب برای دام، تولید و روانه بازار مصرفی شد؛ این محصول با ترکیب جدید سبوس، پروتئین، اوره، مکمل‌های دامی و… بهترین خوراک دام باکیفیت بالاست که از بقایای نیشکر تهیه می‌شود.

طرح افزایش ظرفیت پرواربندی دامپروری نمونه خُتن

به گفته او، با موافقت مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر، طرح افزایش ظرفیت پرواربندی «دامپروری نمونه خُتن» با هدف تأمین بخشی از گوشت قرمز موردنیاز استان خوزستان در دستور کار قرار گرفته و به‌زودی اجرایی می‌شود؛ کنترل قیمت گوشت و سودآوری مناسب از مزایای این طرح است.

مدیرعامل شرکت تهیه و خوراک دام شعیبیه افزود، با توجه به سهولت دسترسی و قیمت مناسب خوراک دام، استان خوزستان این قابلیت را دارد که با افزایش تولید خوراک دام و ایجاد دامداری‌های صنعتی، به قطب تولید فرآورده‌های دامی کشور تبدیل شود.

بر اساس این گزارش، خوراک دام تولیدی این کارخانه، 40 درصد جیره و سهمیه غذایی دام‌ها را می‌تواند تأمین کند که در این صورت از چرای بی‌رویه دام‌ها و از بین رفتن مراتع جلوگیری می‌شود.

شرکت تهیه و خوراک دام شعیبیه یکی از چند صنعتِ پایین‌دستی توسعه نیشکر است؛ در این کارخانه از بقایای نیشکر (پیت) به همراه چند افزودنی مثل ملاس، ویناس، خوراکی دام تهیه می‌شود.

این شرکت با تولید خوراک دام، از هدررفت و از بین رفتن بقایای نیشکر جلوگیری کرده و آن را تبدیل به یک ماده باارزش افزوده بالا تبدیل کرده است.

انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز